Výhercovia nabíjacej stanice a MultiSport kariet sú známi!

5775373

V kampani Do práce na bicykli nesúťažia o ceny len samotní súťažiaci, ale aj mestá a obce. Do súboja o nabíjaciu stanicu na elektrické bicykle od firmy Econec sa zapojili tie samosprávy, ktorým sa podarilo namotivovať aspoň 100 svojich obyvateľov, aby sa zaregistrovali do kampane.

Túto podmienku napokon splnilo rekordných 32 samospráv! Spomedzi nich sme vyžrebovali tú, ktorá získa od slovenského výrobcu inovatívnych multifunkčných nabíjacích staníc pre elektrické bicykle a cykloprístreškov so solárnou strechou nabíjaciu stanicu eBIKE BOX micro. Vďaka jej modulovateľnosti si budú môcť používatelia nabíjacej stanice sami vybrať výstupné nabíjacie konektory a nabíjať až päť elektrických bicyklov naraz.

A víťazným mestom sa stali… LEVICE!

Gratulujeme!

Spolu so žrebovaním víťaznej samosprávy sme vyžrebovali aj troch firemných koordinátorov, ktorí získajú na 3 mesiace ZDARMA kartu MultiSport od spoločnosti Benefit Systems Slovakia s.r.o. Podmienkou pre zaradenie do tejto súťaže bolo, aby sa vo firme s firemným koordinátorom zapojilo do kampane aspoň 10 zamestnancov. Cez túto hranicu sa napokon dostalo až 110 koordinátorov!

Kartu MultiSport budú môcť víťazi využiť 1x denne na aktivitu podľa vášho vlastného výberu zo širokého portfólia športových, relaxačných a kultúrnych zariadení, ktoré patria do partnerskej siete.

Vyžrebovaní víťazi:

Katarína Bujňáková
Tatiana Kováčová
Michal Kortis

Videá zo žrebovaní:

zdieľať článok